L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de l’Ajuntament de Picanya es va crear el impulsada per les exigències del municipi de tindre un suport lingüístic adequat a les necessitats derivades de la nostra societat.
Té l’objectiu de promoure l’ús del valencià en els diferents àmbits i les diverses actuacions municipals, i de gestionar la col·laboració amb altres administracions i institucions, amb el sector privat municipal i amb tot tipus d’entitats, per a la promoció de l’ús del valencià. Per tant, qualsevol dubte lingüístic o de subvenció a l’ús del valencià que tinga la ciutadania, es pot resoldre des de l’Agència.

A més, col·laborem amb els diferents departaments municipals, amb altres agències de promoció del valencià i altres entitats i institucions com la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Oficina de promoció del valencià, C/ Bonavista, 2.
Correu electrònic: gtarazona@picanya.org

Amb el suport de:

logos_conselleria

____________________

 

Ja s'han fet públiques les dates de matrícula i de les proves oficials de la Junta qualificadora de coneixements de valencià JQCV per a 2024 són les següents:

Matrícula:

  • Nivells A2, B1 i B2: a partir de les 9:00 h. del 25 de juny a l'1 de juliol per telematrícula, sense necessitat prèvia de torn de matrícula.
  • Nivells C1 i C2: a partir de les 9:00h. (C1) i de les 10:00h. (C2) del 3 al 8 de juliol se sol·licitarà torn de matrícula. El dia i l'hora de la matrícula la facilitarà, a cada examinand, la JQCV.

Proves:

  • Proves escrites (CO, CE i EE): 19 d'octubre.
  • Proves orals: 26 d'octubre C1, 9 de novembre A2/ B1/ B2 i 16 de novembre C2.

Podreu trobar tota la informació en l'enllaç següent: https://jqcv.gva.es/va/matricula

  

proves_valencia_2024


 

 

 

 

Vídeos relacionats