sopar
26 de de juny de 2013
Festes 2013. Nous escenaris, la Festa s'estén a més carrers
La major participació obliga a buscar nous espais
Com ja sabeu, en breu, comencen les Festes Majors de Picanya en honor a la Preciosíssima Sang. En els darrers anys la participació en els actes festiu ha crescut de forma molt considerable cosa que ha obligat a buscar nous espais on poder desenvolupar determinades activitats del programa.
Més penyes, més casetes
L'aparició enguany de 4 noves penyes festeres ha obligat a habilitar un nou espai on instal·lar les típiques casetes. Per tal de mantindre la màxima proximitat al nucli fester s'ha decidit la instal·lació d'aquestes noves castes al carrer Preciosíssima Sang al tram entre el C/ Sant Antoni i el carrer Senyera. En aquesta zona es prohibirà el trànsit i estacionament de vehicles però es permetrà l'accés als guals.
Sopars al carrer Colón
En anys anterios ja es podia comprovar com, en determinats sopars, la Plaça quedava menuda i pràctiament intransitable. En eixe sentit enguany s'ha decidit traslladar els sopars de les Olletes i el Concurs de Paelles al carrer Colón, en concret al tram entre l'Avinguda Ricardo Capella i Verge de Montserrat.
Així, les Festes guanyen nous escenaris que se sumen als ja coneguts de les places Major i País Valencià, el Parc de les Albízies, l’Av. de la Primavera, el C/ Alacant, etc...
Galeries relacionades
Colors run
15 de de juliol de 2023

Colors run

Acte recepció Festes Majors 2023
12 de de juliol de 2023

Acte recepció Festes Majors 2023