2023_03_02_gestio_comandes_cursos_mentor
02 de de març de 2023
Curs de gestió de comandes i gestió d'estocs
Curs on-line d'Aula Mentor Picanya

Curs: GESTIÓ DE COMANDES I ESTOCS

:: Detalls del curs: Curs per a conéixer a establir sistemes de gestió d'inventaris per a atendre les necessitats dels clients i reduir costos d'existències, preparació de comandes i administració d'inventaris.

:: Informació del curs ací.

:: Més informació sobre Aula Mentor ací.

:: Inscripcions ací.

2023_03_02_gestio_comandes_cursos_mentor

 

AULA MENTOR

L'Aula del PROJECTE MENTOR té com a objectiu la Formació de les Persones Adultes tot i utilitzant les noves tecnologies de la comunicació. Depén del Ministeri d'Educació d'Espanya i de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Picanya, s'oferix amb les següents característiques:

1. Mentor és un sistema de Formació a Distància a través d'Internet. Cada persona pot matricular-se en un o més cursos de Formació del catàleg que s'oferix. Tindrà un compte de correu electrònic i un tutor a distància que li guiarà en la realització d'aquest curs i li avaluarà exercicis i pràctiques.

2. Pots seguir el curs des del teu domicili o sol·licitar assistir a l'Aula d'Informàtica del Centre, en horari de matí o de vesprada, consulta disponibilitat a l'administració de l'Aula Mentor de Picanya. Si vas a realitzar el curs des del teu domicili tens termini obert de matrícula en tot moment i pots realitzar tots els tràmits per a això a través d'internet, només hauràs d'acudir al centre per a realitzar l'examen final.

3. A través d'Aula Mentor oferim cursos de les especialitats de INFORMATICA I PROGRAMACIÓ, OFIMÀTICA, XARXES INFORMATICAS I EQUIPS, MITJANS AUDIOVISUALS, DISSENY I AUTOEDICIÓ, DISSENY WEB, PYME, ANGLÈS, ELECTRÒNICA, SALUT I EDUCACIÓ, MEDI AMBIENT, CULTURA I FORMACIÓ GENERAL, un total de més de noranta diferents. Accedeix al catàleg complet des del web d'aula Mentor Picanya (enllaç al final de la plana) o en www.aulamentor.es.

4. Cada curs té un cost de 24 Euros mensuals. Posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem les possibilitats de pagament.

5 . La durada del curs és variable, depèn de la teua dedicació, disponibilitat i flexibilitat d'horaris. No existeixen terminis de començament o finalització d'un curs. Una el tutor/a et considera preparat/a per a passar a examen, pots presentar-te a examen en qualsevol de les cinc convocatòries organitzades durant l'any per a l'obtenció del Certificat.

6 . El Certificat d'Aprofitament s'expedeix pel ministeri d'Educació, tot i acreditant el nombre d'hores de formació de cadascun d'ells.

7. Aquest Projecte va començar a funcionar a Picanya al setembre de 2010.

8. Per a qualsevol dubte, contactar amb l'Aula Mentor “Alqueria de Moret” de Picanya a través del correu electrònic picanya@aulamentor.es o del telèfon 961 594 460.

Notícies relacionades