anunci_ampliacio_pol_taronja
Ampliació polígon industrial Taronja
Amb els tres polígons industrials (Raga, Alqueria de Moret i Taronja) quasi al 100% d'ocupació ha arribat el moment de continuar apostant per nous espais per a la modenitzacó del nostre teixit industrial i per l'activitat econòmica que genere ocupació.

Objectiu: promoure l'ocupació
En eixe sentit ja s'han donat els primers passos per a l'ampliació del Polígon Industrial Taronja. En concret es proposa la creació d'una zona de sol industrial de prop de 37.000 m2 especialment orientada als serveis de logística. Uns serveis cada vegada més demandats i on l'ubicació del nostre poble, prop de la ciutat de València, del port, de l'aeroport, de grans zones industrials i perfectament connectada per autovies, resulta clau com a punt d'atracció. De fet, l'espai que ara es prososa aniria directament connectat amb les autovies amb una sola entrada i eixida per a camions i vehicles pesants sobre la rotonda entre Picanya i Torrent que evitaria qualsevol presència d'este tipus de vehicles al nostre nucli urbà.


També més verd
Este nou projecte de reordinació també suposa posar en marxa el projecte de bosc urbà perimetral, amb una zona de prop d'11.000 metres quadrats destinats a este espai verd.
Altres zones verdes del projecte sumen més de 25.000 metres quadrats dedicats a jardineria i horta.

Serveis públics i aparcament
Esta ampliació també permet ampliar la superfície de l'actual magatzem municipal amb més de 5.000 metres quadrats. També està prevista la construcció d'un nou aparcament en superfície.

Informe favorable de la Conselleria
Este projecta ja compta amb un primer informe favorable de la Subdirecció General d'ordenació del Territori i Paisatge (Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana) en el sentit de considerar que és compatible amb la protecció de l'horta que al nostre poble arriba, pràcticament, al 70% del terme municipal.

Este projecte, que encara té una llarga tramitació administrativa per davant, suposa un nou impuls per a la generació d'ocupació i llocs de treball i que el nostre poble continue al capdavant de la comarca en quant a reducció de xifres de desocupació tal com passa en el moment actual.  


plano_pol_taronja

Documentació: