coberta
El carril bici de Picanya. 3a edició.
Format: 15x15cm
Número de pàgines: 144
Data d'edició: Abril 2023
Idiomes: Valencià
Contingut extra: En esta edició també trobareu codis QR que permeten ampliar determinades informacions amb vídeos de programes de televisió o de producció pròpia.
Preu: Gratuït. Podeu recollir exemplars a l'Ajuntament, Biblioteca i Pavelló Esportiu
Observacions:

Ja teniu a la vostra disposicó una nova edició de la Guia del Carril Bici de Picanya. L'edició 2023 s'ha actualitzat a la realitat actual del nostre poble i de la nostra xarxa de carril bici-vianants. Més de 20 kilòmetres de recorregut per als que esta guia ofereix 150 punts d'interés que van des de la història a l'arquitectura tot i passant per la botànica, l'art urbà, les curisositats...

Tota una invitació a eixir de casa i pas a pas, o pedalada a pedalada, aprendre un poc més sobre el nostre poble i decobrir una realitat que és la més propera i de vegades, la més desconeguda.

La trama urbana del municipi està dividida en dotze seccions i en cadascuna d’elles es troba un plànol on s’indiquen indrets destacats: edificis, escultures, conjunts vegetals... per tal que cada persona puga descobrir la zona al seu aire i decidir el seu propi recorregut. 

Exemplars gratuïts
Es poden recollir gratuïtament exemplars d’esta edició 2023 de la Guia del Carril Bici a l’Ajuntament, Biblioteca i altres instal·lacions municipals fins a exhaurir existències. 

També està disponible en format PDF a peu d'esta plana.

 

 

IMG_6687 

IMG_6688 

IMG_6690 

 IMG_6689 

IMG_6691