Ací trobareu un recull de fotografies del nostre municipi.
Si voleu disposar d'alguna imatge amb major resolució contacteu amb: comunicacio@picanya.org
L'Ajuntament de Picanya permet la reproducció de les imatges sempre que s'esmente la procedència i no es faça un ús comercial d'estes imatges.


 

Cicle passeig per l'Horta
29 de d’abril de 2012

Cicle passeig per l'Horta

Aquest diumenge 29 d'abril tingué lloc una nova edició del Ring-ring per l'Horta. Un ciclepasseig organitzat des del Consorci Esport Horta del que forma part l'Ajuntament de Picanya i que va aplegar ciclistes de Picanya, Torrent i Alcàsser. Foren uns 200 ciclistes picanyers els que, en un ambient festiu i familiar van recorrer els 16 kilómetres (8 d'anada i 8 de tornada) fins al Poliesportiu de Sant Ramon a Picassent on diferents activitats van animar l'esmorzar. Els integrants de la Penya Ciclista Tarazona van col·laborar en l'organització d'aquest recorregut que busca animar a la nostra població a fer ús de la bicicleta i a descobrir el nostre paisatge d'horta.
Trobada d'Escoles de Picanya
27 de d’abril de 2012

Trobada d'Escoles de Picanya

Aquest matí de divendres 27 d'abril la Pl. del País Valencià ha reunit a l'alumnat de totes les escoles de Picanya en un acte de suport a la Trobada d'Escoles en Valencià. Des de les 11 del matí l'alumnat de les escoles Ausiàs March, Baladre i Gavina, de l'IES Enric Valor i de l'Escola d'Adults Municipal han compartit lectures i paraules, paraules en valencià, perquè, un any més, l'objectiu d'aquest encontre no ha estat un altre que matindre viva la nostra llengua i aconseguir que siga estimada i utilitzada, cada dia, per més persones.
Tallers interculturals a l'IES Enric Valor
20 de d’abril de 2012

Tallers interculturals a l'IES Enric Valor

Fins al 27 d'abril es desenvolupa al nostre poble un projecte de sensibilització sobre les realitats migratòries dels països del sud, més concretament a l'Àfrica subsahariana per mitjà de la música i la transmissió oral del missatge tot i utilitzant el Hip Hop com a una de les eines clau. Aquesta actitivat està dirigida a l'alumnat de secundària i batxillerat de l'IES Enric Valor de Picanya. Durant dos setmanes es realitzaran tallers educatius per tal d'afavorir actituds de mestissatge i solidaritat mitjançant el moviment hip hop i l'art urbà (rap, ball, graffitti) i el treball dels 8 objectius del Mil·leni i la seua relació amb els fluxos migratoris. L'últim cap de setmana es traslladarà l'exposició-mur i el taller a un espai públic i com a tancament hi haurà un concert de cloenda en el participarà l'alumnat que ha treballat el projecte. Aquest concert tindrà lloc el divendres 27 d'abril a les 16.00h al pati de l'IES Enric Valor.
Esport divertit 2012
03 de d’abril de 2012

Esport divertit 2012

El 3 d'abril el pavelló esportiu va acollir una nova edició de l'encontre escolar "Esport Divertit". Una iniciativa promoguda des del Servei d'Esports de l'Ajuntament, amb la col·laboració de les escoles de Picanya i que tracta de promoure la part més lúdica de l'esport en una jornada de convivència entre l'alumnat de 3r i 4t dels tres col·legis del nostre poble. Una autèntica festa de l'esport on es fa bona aquella dita de que allò important és participar.
1r Mercat d'Oportunitats i Outlet del Comerç Local de Picanya
01 de d’abril de 2012

1r Mercat d'Oportunitats i Outlet del Comerç Local de Picanya

El diumenge 1 d'abril de 2012 l'Associació del Xicotet Comerç Local de Picanya amb el suport de l'Ajuntament va organitzar la 1a edició del Mercat d'Oporunitats i Outlet en el que diferents comerços de la nostra localitat van oferir un extens ventall de productes a preus amb importants descomptes. En aquesta primera edició també s'organitzà un xicotet taller de verdura ecològica en la que més de 400 xiquets i xiquetes van poder plantar la seua pròpia verdura i dur-se-la a casa per a fer-la crèixer.
Encontre Persones Majors
27 de de març de 2012

Encontre Persones Majors

Imatges de l'encontre de Persones Majors que va reunir a més de 150 persones al Poliesportiu de Picanya en una matinal en la que es realitzaren diferents activitats esportives especialment adaptades a aquest públic. Aquest tipus d'encontre busquen potenciar l'activitat física i la sociabilització dels nostres majors i fugir del sedentarisme i l'apatia.
Falles 2012. Cremà
19 de de març de 2012

Falles 2012. Cremà

Imatges de la Cremà de les Falles 2012
Falles 2012. Ofrena
18 de de març de 2012

Falles 2012. Ofrena

Imatges de l'ofrena de les Falles 2012 celebrada el diumenge 18 de març
Falles 2012. Dia 16
16 de de març de 2012

Falles 2012. Dia 16

Imatges dels diferents monuments plantats a Picanya i dels ninots indultats.
Cavalcada del Ninot. Falles 2012
03 de de març de 2012

Cavalcada del Ninot. Falles 2012

21 Recreo-Cross de la Dona
02 de de març de 2012

21 Recreo-Cross de la Dona

Més de 1.400 dones participàren en aquesta cursa a peu entre la Plaça del País Valencià i el Poliesportiu. Poc més de dos kilòmetres de recorregut que es tanquen amb un berenar i bona cosa de balls i bon humor. Poblacions participants: Xirivella, Albal, Paiporta, Silla, Massanassa, Alfafar, Torrent, Picassent, Quart de Poblet i, per suposat, Picanya.
Nova Biblioteca i Centre d'estudis en funcionament
28 de de febrer de 2012

Nova Biblioteca i Centre d'estudis en funcionament

Imatges dels primers dies de funcionament de la nova Biblioteca i Centre d'Estudis
Acte d'inauguració de la nova Biblioteca i Centre d'Estudi
25 de de febrer de 2012

Acte d'inauguració de la nova Biblioteca i Centre d'Estudi

Acte d'inauguració de la nova Biblioteca i Cente d'Estudi. El 25 de febrer de 2012 el poble de Picanya va inaugurar aquesta nova instal·lació dedicada a la cultura, la formació i l'estudi. Foren centenars i centenars els picanyers i picanyeres que es van voler sumar a aquest acte que va arrancar al pati de la casa de la cultura amb la cloenda de l'antiga biblioteca i la retirada dels darrers llibres que van ser traslladats per diferents col·lectius del nostre pobles fins al nou edifici en una comitiva que iniciar-se amb la presència dels autors d'aquests darrers llibres (Carmen Amoraga, Lluís Roda, Pepe Royo i Alfred Ramos).
Acte de la Crida. Falles 2012
25 de de febrer de 2012

Acte de la Crida. Falles 2012

Acte de la Crida de les Falles 2012 celebrat a la Pl. del País Valencià el 25 de febrer.
Obres de la Nova Biblioteca i Centre d'Estudi
24 de de febrer de 2012

Obres de la Nova Biblioteca i Centre d'Estudi

Imatges de les obres de la Nova Biblioteca i Centre d'Estudi des de la situació actual fins a l'inici del procés que ha permés reconvertir l'antic Centre de Salut i aquesta nova i moderna instal·lació dedicada al món de la cultura, la formació i l'estudi.