IMG_6562
22 de de desembre de 2015
Xerrades a les escoles sobre la responsabilitat de tindre gos
S'ha volgut insistir en la idea de que un gos no és una joguina
En estes dates són molts els xiquets i les xiquetes que demanen, com a regal de nadals, un gos. Tindre un gos pot suposar molts beneficis però sens dubte, també suposa un important nombre de responsabilitats. Un gos, pot ser molt divertit però, no és una jogina.
Amb esta idea com a fons, l'escola canina "Gos Riber" en col·laboració amb l'Ajuntament de Picanya ha impartit diferents xerrades destinades a l'alumanat de 4t i 5é de primària de les escoles Baladre i Ausiàs March.

Part teòrica
La xerrada ha estat dirigida pels instructors professionals de gossos Raul i Tania. Com hem dit adés, en estes xerrades s'han tractat temes relacionades amb la responsabilitat de tindre un gos, temes com ara vacunes, identificació, comportament cívic a la via pública, recollida d'excrements... així com la gravetat (i crueltat) de l'abandonament dels animals i la importància de valorar l'adopció d'animals abandonats a l'hora de decidir tindre gos.

També pràctica
El moment més divertit de la xerrada, sens dubte, ha estat quan ha arribat el moment de "practicar" amb "Polux" un gos Golden retriever, amb el que xiquets i xiquetes han pogut practicar temes com ara com acostar-se a un gos, com conduir-lo pel carrer, etc...


DSCN2877
DSCN2879
IMG_6515
IMG_6538
IMG_6548
IMG_6557
IMG_6562
Galeries relacionades
Vídeos relacionats