DSC_0091
25 de de novembre de 2015
La plaça de l'Ajuntament es plena de sabates roges contra la violència de gènere
Amb motiu del 25 de novembre dia internacional contra la violència cap a les dones
Com en anys anteriors, hui 25 de novembre, dia internacional contra la violència cap a les dones, la Plaça de l'Ajuntament ha acollit l'acte públic de rebuig a la violència masclista.

"Zapatos rojos contra la violencia machista"
Enguany, com en molts altres indrets del món, s'ha decidit replicar l'acció de l'artista mexicana Elina Chauvet anomenada "Zapatos rojos contra la violencia machista". Durant les darreres setmanes diferents col·lectius del nostre poble han estat aportant sabates de dones pintades en roig. Les sabates són, molt sovint, l'única peça de roba que es troba quan desapareix una dona, solen estar soltes a l'escena d'un crim i, finalment, solen ser l'única cosa que queda quan es retira un cadàver. Amb estes sabates de color roig, del color de la sang, es volen evocar a les dones absents.

En record de les víctimes
Este matí, diferents col·lectius del nostre poble han llegit, un per un, els noms de les dones assassinades enguany al nostre poble per a després depositar els seus noms junt a un parell de sabates fins a completar un recordatori públic en record de les víctimes.



Podeu veure ací totes les imatges:

fotogaleria_acte_25N_violencia_genere
25 de novembre de 2015
Acte de rebuit a la violència de gènere. Rèplica de l'acció de l'artista mexicana Elina Chauvet "Zapatos rojos contra la violencia". Pl. Espanya.















Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Acte 25 novembre 1 de 2
25 de de novembre de 2022

Acte 25 novembre 1 de 2

Acte 25 novembre 2 de 2
25 de de novembre de 2022

Acte 25 novembre 2 de 2

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya