jocs_carril_bici_09
24 de de novembre de 2015
Esport als parcs de Picanya
L'entrenador Javier Alonso ofereix esta activitat gratuïta per a jubilats i persones amb pocs recursos
L'entenador personal Javier Alonso ha posat en marxa una nova iniciativa anomenada "Mou-te". Esta activititat suposa una alternativa GRATUÏTA (per a persones jubilades o en situació de desocupació) amb l'objectiu de promoure la salut a Picanya mitjançant l'activitat física a l'aire lliure i supervisada per un professional qualificat.
Es tracta d'una activitat adreçada a alleujar el dolor d'esquena, millorar la capacitat càrdio-respiratòria o simplement sentir-se en millor forma.

Cada divendres
L'activitat dirigida, arranca des del centre d'entrenament situat en la calle Dr. Herrero, 34, (tots els divendres a les 11del matí)  i des d'allí es trasalladen caminant a un dels diferents parcs esportius que acompanyen al carril bici del nostre poble.
L'estructura de l'activitat és: escalfament 10', seguidament la part principal 40' (on es treballa la resistència i la força a diferents nivells d'intensitat tot i atenent a cada practicant), finalment la volta a la calma 10', (on es realitzen uns estiraments per a millorar la flexibilitat i recuperar-se amb major faciliitat).

Com participar
Els veïns i veïnes interessats només hauran de posar-se en contacte al telèfon 630786730 i  posteriorment signar un consentiment informat sobre els riscos que comporta aquesta activitat i la idoneïtat de la mateixa  en funció del seu estat de salut.

Més informació:
http://www.entrenadorpersonalpicanya.com/iniciativa-mueacutevete.html










aparells_gimnastica
aparells_gimnastica_02
jocs_carril_bici_01
jocs_carril_bici_09
jocs_carril_bici_11
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Volta Espanya a Picanya
01 de de setembre de 2023

Volta Espanya a Picanya

10a San Silvestre Picanyera
29 de de desembre de 2022

10a San Silvestre Picanyera