gomez_ferrer_bici
14 de de maig de 2015
Obert a la circulació el nou tram de carril bici-vianants del C/ Gómez Ferrer
S'ha renovat per complet tot el creuament de la zona
Dins el conjunt d'obres que s'han realitzat a la zona de l'Av. Sta. Maria del Puig s'ha acomés la reforma integral del creuament entre l'Av. 9 d'octubre, carrer Gómez Ferrer i la pròpia avinguda del Puig.
Este és un creuament especialment estret per la proximitat entre les construccions i la via del metro i, fins ara, un punt i final del carril bici-vianants que circula per tota l'av. 9 d'octubre i que suposa un eix fonalmental de circulació (a peu o en bici) per a molts veïns.
Amb esta intervenció, a més de renovar la vorera ja existent a la zona, s'ha creat una plataforma elevada (amb prioritat per al pas de vianants) i s'ha creat una tram de carril bici-vianants que permet l'enllaç entre el ja existent de l'av. 9 d'octubre i la part interior del parc Gómez Ferrer on també s'ha obert la part final del jardí i s'ha construit un xicotet tram de carril.
D'esta manera queden units el carril bici de 9 d'octubre amb el carril bici de la zona de Picanya Sud i, tot i salvant la zona de l'estació, també es pot accedir al tram del parc Jaume I. 






DSC_0009
DSC_0075
DSC_0068
DSC_0088
DSC_0091
DSC_0086
DSC_0137
DSC_0142
gomez_ferrer_bici
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Aprofitant el carril-bici
03 de de novembre de 2016

Aprofitant el carril-bici