bnr_intercanvi_escolar_2015
20 de d’abril de 2015
Hui arranca l'intercanvi escolar amb Panazol
Cada dos anys escolars conviuen durant dues setmanes
Esta vesprada arriben al nostre poble els escolars del poble agermanat de Panazol. Serà el punt d'inici d'una nova edició de l'intercanvi escolar que des de maig de 1993 mantenen cada dos anys el nostre poble i el poble francés de Panazol. Este intercanvi forma part de l'intens programa d'activitats generades per l'agermanament entre Picanya i Panazol i que van des de visites continues, a intercanvis culturals, esportius, gastronòmics... per tal d'afavorir el naixement de llaços d'amistat i coneixement mutu.

Més picanyers que francesos per primera vegada
En esta nova edició de l'intercanvi participen un total de 47 escolars picanyers de les escoles públiques Ausiàs March i Baladre (alumnat de 5é i 6é de primària) i 23 alumnes del poble francés de Panazol. Es dóna la circunstància que esta ha estat la primera edició en la que són més els picanyers que viatgen a Franca que els francesos que ens visiten però no hi haurà cap problema per què diverses famílies voluntàries a França allotjaran als nostres menuts i menudes

Un intens programa d'activitats
Després de la benvinguda esta vesprada a l'escola Baladre, des de demà (i fins al dissabte que marxaran de nou cap a França) arrancarà un intens programa d'activitats que inclou tot un ventall de visites, excursions, tallers... i, per damunt de tot, convivència que, sens dubte, suposarà per als nostres escolars (i les famílies) una experiència inoblidada.

Picanya en Panazol
Al mes de maig tindrà lloc la segona part d'este intercanvi amb el viatge dels nostres escolars a la població francesa. Este viatge tindrà lloc entre els diumenges 17 de maig i 24 de maig.





Galeries relacionades