cartell_groovy_jazz_2024_octubre
01 de d’octubre de 2024
Funk, hip-hop, soul i jazz el dissabte a la Plaça
Concert de Sedajazz Kids i Ay Trick

Este proper dissabte 5 d'octubre la Pl. del País Valencià acollirà les actuacions dels grups Sedajazz Kids Band (19.00h) i de Ay Trick (20.30h). Esta és l'actuació que va quedar pendent del passat cap de setmana del 21 de setembre quan les condicions meteorològiques van impedir l'actuació.

Una oportunitat única de gaudir d'una barreja de Jazz, soul, funk i hip hop per a moure cos i ànima. 

 

cartell_groovy_jazz_2024_octubre

SEDAJAZZ KIDS BAND

Sedajazz Kids Band és una formació infantil que naix de la inquietud del Colectivo de Músicos de Sedajazz per despertar l’amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa. Com l'objectiu és gaudir aprenent, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s’han convertit en un exemple a seguir.

El repertori de la Sedajazz Kids Band es basa en la seua combinació de standards i d’arranjaments de grans èxits de la història del pop i el rock, traduïts al llenguatge jazzístic i oberts a la improvisació.

 

Escolta ací a la SEDAJAZZ KIDS BAND


 

AY TRICK

Ay Trick és una banda internacional de Soul, Funk i Hip Hop amb seu a València, formada en 2021. Els seus components provenen d’Estats Units, França, Hongria i Espanya, i tres d’ells són graduats per la Berklee College of Music. Han llançat l’EP "The Soultiverse", influenciat per artistes com James Brown i Prince. Han actuat en festivals importants i col·laborat amb marques com Yamaha i Red Bull. En 2024 continuaran la seua gira i llançaran nova música. Els seus concerts són coneguts per ser vibrants i únics.

Escolta ací al AY TRICK

 

Galeries relacionades
1r Groovy Fest
23 de de setembre de 2022

1r Groovy Fest