karatekas_exitosos
29 de de maig de 2024
El karate picanyer triomfa a totes les edats
El xiquet Marco González guanya la Copa Espanya d'estils i Carlos Moltó es fa amb el campionat autonòmic de Kata per a participants entre 56 i 60 anys

El karate del nostre poble suma èxits a totes les edats. Així el passat dissabte el xiquet picanyer Marco Conzález amb sols 7 anys, va aconseguir a la població d'Alovera (Guadalajara) fer-se amb la medalla d'or a la Copa Espanya d'estils. Un èxit que suma al títol de campió autonòmic aconseguit el passat mes de març.

D'altra banda, i en el terreny dels veterans, el picanyer Carlos Moltó Penche, va participar al Campionat autonòmic de karate organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana en passat 18 de maig a Xest. En esta competició Carlos va aconseguir els trofeus de campió autonòmic de Kata individual per a competidors entre 56 i 60 anys i la 3a posició en Kata duo.