jutjatdepau
12 de de gener de 2024
El registre civil del jutjat de pau de Picanya serà el primer en estar digitalitzat a la Comunitat Valenciana
La Conselleria de Justícia i Interior ha iniciat la campanya de digitalització de tots els registres civils

La Conselleria de Justícia i Interior ha iniciat la campanya de digitalització de registres civils de tots els Jutjats de pau de la Comunitat Valenciana. El primer municipi en el qual s'ha començat la digitalització ha sigut el nostre poble. 

El projecte incorporarà més de 8.600 llibres a l'arxiu digital del Registre Civil amb l'objectiu de posar a la disposició dels ciutadans registres civils i altres organismes públics les inscripcions en format digital. D'aquesta manera, es possibilita l'expedició automatitzada de certificacions, a més de facilitar la captura d'antecedents en els registres individuals, creats en aplicació de la Llei 20/2011 del Registre Civil en el nou sistema informàtic 'DICIREG'. Esta campanya suposarà un gran impuls a la digitalització i l'eliminació de llibres en paper.

L'objectiu és impulsar la digitalització del Registre Civil en els pròxims dos anys, millorant l'aplicació informàtica 'DICIREG'. A més, tot aquest procés aconseguirà que els ciutadans obtinguen dades inscrites en el Registre Civil de manera immediata.

 

jutjatdepau

Vídeos relacionats