cambra_horts_2023
02 de d’octubre de 2023
Torna "Cambra als Horts"
Música de cambra a l'hort Villa Rosita

Comença la tardor i, amb ella, les propostes de CAMBRA ALS HORTS que traslladen al darrer trimestre de l’any l’esperit del Festival dels Horts. Així, este dimarts 3 d’octubre, a les 20 hores, el bandoneonista Claudio Constantini es presentarà per primera vegada a Villa Rosita, una masia propietat de la família Montesinos situada al bell mig de l’horta de Picanya. L’entorn protegit dels Horts de Tarongers d’aquesta localitat de l’Horta Sud serveix de preàmbul al concert que, en aquesta ocasió, tindrà lloc en una sala envidrada i amb vistes al jardí dels Montesinos, tot i creant un escenari únic.

 

Claudio Constantini és un artista que ha fet recitals en més de 30 països de tot el món i que al llarg de la seua carrera ha recollit premis com el Global Music Award de 2021 així com una nominació als Latin Grammy el 2019. Aquest any ha enregistrat BACH, el seu nové disc, per a Warner Classics, en el primer enregistrament de bandoneó sol en la història d’aquesta prestigiosa companyia discogràfica. 

 

El programa del concert, per tant, se centra en la música de J. S. Bach amb algunes exploracions al voltant d'un altre fervent admirador de Bach: Ástor Piazzolla.

 

En paraules de Constantini, “la música de Bach aconsegueix una connexió directa amb l'oient mitjançant la seua perfecció hipnòtica. I el bandoneó, que té capacitats expressives gairebé sobrenaturals, eleva l'experiència d'escolta a un pla espiritual que només puc descriure com a pura màgia.”

 

Més programació
CAMBRA ALS HORTS
 es traslladarà al Centre Cultural de Picanya per a les següents activitats:
Els dies 8 i 9 de novembre s’estrenarà “La Botigueta dels Contes”, una producció del Festival dels Horts i de la companyia Cashalada. Aquest conte musical és un projecte didàctic pensat per a infants des de cinc anys i que s’interpretarà en sessions matinals per a les escoles i en sessió de vesprada per al públic general.
El 14 de desembre es tancarà la programació amb un recital de piano a càrrec del director del festival, Antonio Galera, que servirà com a cloenda de les activitats del Festival dels Horts de 2023, que, amb el títol d’ORÍGENS, ha programat nombroses activitats desenvolupant els conceptes d’origen, família i identitat. 

 

Entrades i accés

Les entrades per al concert de Claudio Constantininumerades, es poden adquirir ja a través del web del Festival o al mateix Hort dels Montesinos des d'una hora abans del concert. El pàrquing és prou limitat i aconsellem compartir vehicle. 

Com arribar: https://festivaldelshorts.com/lespai/

 

El Festival dels Horts i totes les seues activitats són possibles gràcies a l’Ajuntament de Picanya, la família Montesinos, la Diputació de València, l'Institut Valencià de Cultura, la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, la Fundación Cañada Blanch, Dones de Picanya i Clemente Pianos, a qui cal sumar la col·laboració de nombroses persones i empreses locals i del sector cultural i musical. 

 

Més info: https://festivaldelshorts.com/cambra-als-horts/

 

ENTRADES 

BACH & PIAZZOLLA 03/10

Anticipada web 10€ - Joves fins a 28 anys: 8€ 

Taquilla: 12€

Menors de 12 anys: entrada gratuïta

Venda anticipada només a www.festivaldelshorts.com

Galeries relacionades
Festival dels Horts 2019
18 de de juny de 2019

Festival dels Horts 2019

Festival dels Horts
28 de de juny de 2018

Festival dels Horts