activitats_epa_23_24
27 de de juliol de 2023
Nou curs al Centre de Formació de Persones Adultes
Nova programació de cursos per a millorar les competències digitals

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes enceta nou curs i, una vegada més, ofereix una extensa programació que va des de titulacions reglades (o preparació per a accedir-ne) a idiomes, tot i passant per tallers de caire més lúdic i formacions específiques.

Este ampli ventall docent vol oferir opcions tant a aquelles persones que, per diferents motius han abandonat els recorreguts educatius més habituals com per a aquelles que volen reprendre la seua formació o simplement adquirir coneixements i ampliar les seues capacitats. 
Este nou curs presenta diferents novetat però, segurament la principal, serà un extens catàleg de nous cursos relacionats amb les competències digitals i la formació adreçada a l´ús habitual de les noves tecnologies.

Millora les teus competències digitals
La tecnologia ens ha de facilitar la vida tot i que, de vegades, resulta una complicació si la vivim més com una dificultat que com una facilitat.
És hora de dur-nos millor amb el nostre mòbil, amb el nostre ordinador... És hora d’aprendre a usar millor estes eines que cada dia es tornen més imprescindibles.
En este sentit, des de l’Ajuntament de Picanya, per mitjà del Centre de Formació de Persones Adultes s’ha organitzat una sèrie de cursos destinats a millorar les nostres competències digitals i anar reduint l’anomenada bretxa digital.

ACCÉS A LA PROGRAMACIÓ ACÍ.

 

activitats_epa_23_24