DSC_0590
21 de de desembre de 2022
La "Quarta i Mitja" recuperà la desitjada normalitat
Fotogaleria disponible

Este diumenge 18 de desembre els carrers de Paiporta (en concret la Pl. Major) foren escenari de l’eixida i arribada de la 27a Quarta i Marató Picanya-Paiporta que cada any organitzen el club Camesllargues de Picanya i el club d’atletisme Paiporta amb el suport dels respectius ajuntaments.
En este 2022, per fi, va tornar la tan desitjada normalitat i les mascaretes ja no formàren part de les imatges de la prova.
Les curses van disputar-se amb un oratge excel·lent (fresc, assolellat i sense vent) i en mig d’un gran ambient el que feu que la Quarta i Mitja tornara a ser una gran festa de l’atletisme popular.
RESULTATS
En el recorregut de 10 km la primera posició fou per a un atleta que ja ha guanyat esta prova en diferents ocasions: Jorge Marí amb un temps de 34’26’’ seguint de Miguel Vázquez i Guillem Satorre.
En dones el primera fou Cristian Mansanet amb 44’31’’ seguida per la picanyera Noelia Pinilla i Maria Ferrandis.
En la Mitja el primer home a creuar la meta fou Ivan Robles en  01h10’13’’ seguit de Joshua García i José Alocén.
La primera dona en els 20 km. fou Carla Payá en 01h46’30’’ seguida de Brisa del Pino i Desiree Herranz.
L’any 2023 esta prova arriba a la seua 30a edició i l'eixida arribada tindrà lloc al poble de Picanya.

Podeu consultar ací totes les classificacions.

Podeu accedir ací a les imatges de la prova.