oficina_info_consumidor
07 de de setembre de 2021
Nova oficina d'informació al consumidor al Mercat Municipal
Destinada a informació i assessorament. Cal cita prèvia.

La Mancomunitat de l'Horta Sud i els ajuntaments de difierents poblacions, entre ells l'Ajuntament de Picanya, posen en marxa l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor i Consumidora que donarà servei a set municipis de la comarca. El projecte sorgeix del conveni que va signar la Mancomunitat de l'Horta Sud amb la Unió de Consumidors de València el mes de juliol passat.

Esta nova oficina donarà servei presencial dos dies al mes al nostre poble se situarà en el Mercat Municipal. L'horari serà de 9h a 15h i caldrà sol·licitar cita prèvia al Tf. 661 346 203 o al correu electrònic ocic@mancohortasud.es

En esta oficina es podran tramitar reclamacions per via extrajudicial i davant la Junta Arbitral de Consum, així com interposar denúncies i queixes davant els organismes competents i s'ajudarà a les persones consumidores en cas d'incompliment dels seus drets i garanties. A més, es realitzaran campanyes d'educació sobre consum per a fomentar entre la ciutadania una actitud de major acció i responsabilitat a l'hora d'exigir els seus drets.

 

 

oficina_info_consumidor