restriccions_2021_07_22_b
22 de de juliol de 2021
Des de dilluns 26 de juliol Picanya ix del llistat de pobles amb toc de queda que sí afectarà a altres 77 poblacions
Es manté la limitació de reunió: màxim 10 persones

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat hui les noves mesures que entraran en vigor en la Comunitat Valenciana el 26 de juliol i estaran fins al pròxim 16 d'agost.

Fi del toc de queda a Picanya
Entre les mesures es troba la petició del Consell al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana d'ampliar el toc de queda en 77 municipis, 45 més dels que fins ara està en vigor. Entre estes 77 poblacions ja no està Picanya pel que al nostre poble el toc de queda decau el dilluns 26 de juliol a les 00.00h. Per tant, sí està encara en vigor durant este cap de setmana.
A la província de València les poblacions amb toc de queda (restricció nocturna està des de l'1 a 6 de la matinada)  des del 26 de juliol i fins el 16 d'agost seran: Albal, Alboraia, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Alginet, Almussafes, Benaguasil, Benetússer, Benifaió, Bétera, Buñol, Burjassot, Canals, Chiva, Foios, Gandia, Godella, l'Eliana, l'Olleria, Manises, Massamagrell, Massanassa, Meliana, Mislata, Museros, Oliva, Paiporta, Paterna, Picassent, la Pobla de Farnals, la Pobla de Vallbona, Puçol, Puig, Rafelbunyol, Requena, Riba-roja de Túria, Rocafort, Sagunt, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torís, Utiel, València, Vilamarxant, Xeraco i Xirivella.

Continuen les restriccions a resunions socials
Una altra de les mesures que ha sol·licitat el Consell ha sigut la de reduir l'aforament en les reunions d'àmbit social i privat. Ha estat renovada la limitació en les reunions privades i en espai públics a un màxim de 10 persones.

Els contagis continuen en augment
Esta cinquena onada continua creixent i ja hi ha tants valencians als hospitals com en el mes de febrer. De fet tenim el doble que fa unes setmanes.

La responsabilitat individual, l'única eixida
Totes i tot, HEM DE COMPLIR LES NORMES. Les coneguem perfectament perquè ja portem prop d'un any convivint entre nosaltres. Mentre arriba la vacunació, és hora de fer un pas endavant i, per tal de reduir estes xifres de malalts i, sobretot de morts, apel·lar, de nou, a la màxima responsabiltat i totes i tots, hem de reduir al màxima la nostra mobilitat (aplicar en la mesura possible l'autoconfinament) i minimitzar als mínims imprescidibles els nostres contactes socials.

Cal extremar les mesures de precaució

L'actual situació ens obliga a extremar les mesures de protecció. Les normes són ben conegudes per totes i tots i hem d'aplicar-les amb la màxima determinació. Cal reduir la nostra mobilitat i minimitzar al bàsic imprescindible els contactes socials.
La distància interpersonal es confirma com la més efectiva de totes les mesures de prevenció. La distància s'ha de mantindre amb totes aquelles persones amb les que no convivim de forma directa, per molt conegudes, amigues o família que siguen. Les reunions socials, familiars, d'amics... són, en este moment, la principal font de contagi. Unes reunions que, a més, hem de reduïr al mínim possible.
L'ús de mascareta també s'ha mostrat com un element clau en la protecció davant el contagi. La seua efectivitat com a entrebanc en la propagació del virus està ben contrastada i l'esforç val la pena.
La higiene de mans també és fonamental per a evitar el contagi per contacte amb superfícies contaminades.
Finalment també cal insistir molt en l'airejat dels espais. Sempre és millor que l'activitat es desenvolupe a l'aire lliure o, com a mínim, amb finestres obertes.

 

restriccions_2021_07_22_b 

 

restriccions_2021_07_22

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6