Picanya_Ultimo
24 de de juny de 2021
Fins al 12 de juliol es poden sol·licitar les ajudes per l'Escoleta Infantil
Ajudes de la Conselleria per al curs 2021-2022

Ja tenim termini per a sol·licitar les Ajudes de Conselleria relacionades amb la matriculació a l'Escoleta Infantil "La Mandarina".

El 12 de juliol és la data clau. Volem informar-vos que encara sou a temps de formalitzar la matrícula a l'Escola Infantil Municipal "La Mandarina" i comptar amb les ajudes que Conselleria ofereix a l'escolarització.

Aprofiteu aquestes subvencions i animeu-vos a que el vostre fill o filla gaudisca d'un món d'infinits aprenentatges. Una escola on desenvolupar-se física i emocionalment, créixer entre iguals, descobrir les seues capacitats, conéixer-se i conéixer, però en definitiva un espai per a ser feliç.

En la conciliació familiar i en els permisos de maternitat i paternitat, també cap i hem de contemplar l'educació infantil, impartida per professionals, que permetrà que el nostre fill o filla desenvolupe totes les seues potencialitats. Les Escoles Infantils Ninos, som les vostres companyes de viatge en els primers anys de formació dels vostres fills i filles i de la vostra mà i en convivència amb l'entorn generarem la millor comunitat educativa per al seu desenvolupament òptim i feliç.

Animeu-vos i pregunteu per les nostres places disponibles: Tel. 96 159 42 95 - https://www.escolesinfantilsninos.com/es/

 

Picanya_Ultimo

Vídeos relacionats
Escoleta infantil
14 de d’octubre de 2009

Escoleta infantil