prorroga_1_03_21
12 de de febrer de 2021
La Generalitat prorroga les actuals limitacions fins a l'1 de març
La situació epidemiològica continua sent molt greu

 

Davant l'actual situació de la pandèmia provocada per la COVID-19, la Generalitat Valenciana prorroga les normes actualment en vigor fins al dia 1 de març.

Bàsicament les normes aprovades suposen:

- La limitació de les reunions als convivents en l’espai privat, excepte per motius justificats (atenció a majors, a menors, a persones que viuen soles...).

- Limitació dels encontres a l'àmbit públic (obert o tancat) a dues persones de dos nuclis de convivència diferents en l’espai públic. Les persones convivents poden compartir eixides a l'espai públic sense limitacions.

En tots dos casos s'apliquen les següents excepcions: reunions laborals o institucionals, activitats en l'àmbit educatiu i les cures a persones vulnerables (majors, menors).

- Tancament de l'hostaleria. Tancament de comerços no essencials a les 18.00h. Tancament de les instal·lacions esportives.

- Confinament nocturn des de les 22.00h

- També es decreta el confinament perimetral municipal de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i festius (des de les 15:00 horas del divendres a les 6:00 del dilluns següent). Estes ciutats són València, Alacant, Elx, Castelló, Torrevieja, Torrent, Orihuela, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer i Vila-real.

- El confinament perimetral de tota la Comunitat Valenciana.

 

prorroga_1_03_21

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6