DSC_0278
14 de de gener de 2021
En marxa les obres de millora de la xarxa hidràulica i re-urbanització dels carrers Sol i José Segrelles
S'està treballant en el sector oest del carrer del Sol

Tal i com etava previst ja estan en marxa les obres de millora de la xarxa hidràulica i re-urbanització dels carrers Sol i José Segrelles. LEs obres han arrancat en la zona oest del carrer del Sol i, en les pròximes setmanes arribaran a tota l'àrea prevista.

Xarxa hidràulica
En estes obres s'està procedint a la renovació de la xarxa hidràulica amb la substitució de l'actual xarxa de fibrociment per una xarxa resolta en canonada de fosa amb renovació de les escomeses domiciliàries mitjançant arqueta enregistrable dotada de clau i comptador situades adossades a la façana del domicili.
També està prevista la instal·lació d'una nova canonada d'aigua potable que anirà per baix de la passarel·la per a vianants i permetrà millorar el servei d'aigua potable a la zona de Vistabella.

Paviments
Al carrer del Sol s'està desenvolupant una plataforma única amb paviments de formigó, llambordes per a la banda de rodadura i llosa per a la banda per als vianants. La protecció de caiguda al barranc es resoldrà mitjançant balustrada de formigó blanc de disseny senzill, d'acord amb l'ambient de la zona.
El carrer José Segrelles, mantindrà les plataformes diferenciades per a vehicles i vianants i es resol amb els materials estàndard que està utilitzant l'Ajuntament en la resta de la població tot i seguint els mateixos criteris.

 

DSC_0278 

DSC_0282