IMG_7618
25 de maig de 2020
Torna l'Eco-Parc mòbil per a la millor gestió dels teus residus
Av. Sta. M. del Puig del 25 al 27 de maig


Des de hui, l'EMTRE i l'Ajuntament de Picanya, tornen a posar en marxa el programa d'eco-parcs mòbils que havia quedat suspés per l'emergència sanitària.

Des de hui, 25 de maig i fins a despús-demà, 27 de maig (en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00h) es pot fer ús de l'eco-parc instal·lat a l'Av. Sta. Maria del Puig (cantó amb C/ Senyera).


Què es poden deixar en aquest Eco-Parc mòbil?

Entre els elements que es podran depositar en aquesta instal·lació itinerant estan residus d'aparells electrònics (RAAE), xicotets aparells elèctrics, mòbils i carregadors,  joguets electrònics,  olis de motor, pantalles,  tubs fluorescents, tòners i cartutxos d'impressora pneumàtics, càpsules de café, cintes magnètiques, CD i DVD, bombetes, piles, termòmetres, aerosols, productes de neteja, envasos perillosos de metall, dissolvents, pintures, bateries, radiografies...

Gestió responsable dels residus 

Cada dia és més evident la necessitat d'una gestió responsable dels residus. En aquesta gestió, el primer pas està en mans de la ciutadania. Una vegada produït el residus som els ciutadans i ciutadanes els responsables de depositar aqueix residu en el lloc adequat per a garantir el seu òptim tractament. En este sentit, l'extensa xarxa de contenidors, l'Eco-Parc al costat del cementeri vell de Paiporta, estos Eco-Parc mòbils, i fins i tot el Servei Gratuït de Recollida de Voluminosos oferit per l'Ajuntament (n'hi ha prou amb telefonar al 961 591 448) són opcions suficients com per a evitar, per exemple, l'abandó d'andròmines a la via pública.

eco_parc_movil_ubicaciones_2019

 


Notícies relacionades