DSC_0038
31 de de gener de 2020
L'escola Ausiàs March recorda a l'alumna Selenia Villa
La xiqueta va faltar este mateix curs

Este matí de divendres 31 de gener la comunitat educativa de l'escola Ausiàs March ha organitzat un xicotet acte en memòria de la xiqueta Selenia Villa López que, malauradament, va deixar-nos este mateix curs. Una sobtada i cruel malaltia va tallar la vida de Selenia deixant un gran buit entre l'alumnat i el professorat del centre i, de forma terrible, entre la seua família i amigues i amics.

Des de hui, un arbre, una morera, al pati del centre i que l'alumnat ha plantat simbòlicament este matí, estarà dedicat a la seua memòria amb una placa ceràmica en la que, junt a nom de la xiqueta, podem llegir "Ens manquen més persones com tu". en una frase que vol expresar la profunda estima que Selenia va despertar a l'escola.

A este acte, que ha comptat amb acompanyament d'albaes, ha estat present tota la comunitat educativa del centre, representants de l'Ajuntament i, molt especialment, la família de Selenia que ha volgut agraïr, amb la seua presència, este emotiu reconeixement.

També homenatge al professorat jubillat
Este acte també ha format part de la celebració dels 40 anys d'història de l'escola i, en eixe sentit s'ha volgut retre homenatge al professorat jubilat que va treballar al centre. També una placa ceràmica i un arbre han servit per a recordar a les persones que han treballat a l'Ausiàs. 

Alfred Ramos, Vicent Pascual i Elena Ruiz han representat al col·lectiu de professorat jubilat i han estat objecte d'especial homenatge per mantindre encara viva la seua vinculació a l'escola on col·laboren en els actes del 40 aniversari i també en altres activitats.

Podeu accedir a la fotogaleria completa ACÍ.