DSC_0281
18 de de novembre de 2019
La Solemne Exaltació obri el regnat de Celia Lorente i Paula Tarazona com a Falleres Majors de Picanya 2020
Fotogaleria completa al web municipal

Este dissabte 16 de novembre tingué lloc la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Picanya. L'acte va arrancar amb l'arribada de les falleres majors i les seues corts d'honor al Centre Cultural en un cotxe d'època. Després el Cor Jove de la Unió Musical de Picanya fou l'encarregat d'obrir l'escenari amb la seua brillant actuació que donà pas a la presentació de l'acte a càrrec de la picanyera Marta Tàrrega, Fallera Major del nostre poble a l'any 2014.

Corts d'Honor
Les Corts d'Honor (tant la infantil com la major) foren les primeres en ocupar l'escenari. En este 2020 les Corts d'Honor de les Falleres Majors de Picanya seran:
Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil:
Aitana Zapete i Pereira
Laura Ling Casaban Gimeno
Isabel Santamaría i Herrero
Clara Sánchez i Cuenca
Cort d'Honor de la Fallera Major:
María Morata i Domínguez
Irene Lorente i Suay
Noelia Palacios i Martínez
Laia Almansa i Figuerola

Falleres Majors
Finalitzada la presentació de les Corts d'Honor fou el gran moment per a les Falleres Majors 2020 de Picanya, Paula Tarazona i Kovalova (Fallera Major infantil) i Celia Lorente i Suay (Fallera Major) que van rebre de mans del nostre Alcalde Josep Almenar, les bandes que les acrediten com a Falleres Majors de Picanya 2020. 
La lloa de les nostres falleres majors estigué a càrrec d'Inma Guerrero i Bolinches vicepresidenta de Junta Central Fallera de València entre els anys 2017 i 2019, mestra d'Educació Primària. Ella fou la  mantenidora d'este acte d'Exaltació 2020.

Homenatge final
L'acte va tindre el seu acte final amb la visita de les diferents entitats culturals del nostres poble i també de les comissions falleres de Picanya i també de diferents falles de tota la Comunitat Valenciana.

L'himne de la Comunitat Valenciana posà el punt i final a esta Exaltació marcada per l'emoció i la intensitat pròpies dels actes fallers i que obri la porta a les Falles de Picanya 2020.

Podeu trobar ací tres fotogaleries de l'acte:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges

Galeries relacionades
Falla Barri del Carme
19 de de març de 2023

Falla Barri del Carme

Lliurament de premis
16 de de març de 2023

Lliurament de premis

Vídeos relacionats