DSC_0024
08 de de novembre de 2019
L'Escola Ausiàs March celebra el seu 40 aniversari
Este matí alumnat i professorat han compartit una xicoteta festa

Tot i que l'oratge hui era un poc més exigent que en dies anteriors, la comunitat educativa de l'Escola Ausiàs March ha volgut celebrar el 40 aniversari d'este emblemàtic centre educatiu públic del nostre poble pel que han passat ja milers d'alumnes.

En un senzill acte conduït per l'actual directora Montse Payà, unes primeres paraules han deixat pas a la lectura dels millors desitjos per part de l'alumnat representant de les diferents classes per després d'una cançoneta i un ball de celebració passar a bufar les espelmes i compartir el pastís.

A este acte també han estat presents l'anterior directora i actual mestra Carme Romero i l'anterior director Alfred Ramos. També ha acudit el director de l'IES Enric Valor Leo Navarro i el nostre Alcalde Pepe Almenar i la regidora Elena Ruiz (que fou també mestra d'esta escola) en representació de l'Ajuntament.

Quaranta anys i encara ben jove!
A la tardor de 1979, concretament un 10 de novembre s'inaugurava oficialment el CP Ausiàs March. Esta nova escola, que va rebre la meitat de l'alumant del CP Sorolla s'havia construït a la partida del Safranar, a l'oest de la població en una zona, aleshores, sense cap altra construcció. El nou edifici tenia capacitat per a 16 unitats educatives i el pressupost de construcció va ascendir a 38.597.000 pessetes.
Molt ha canviat el centre en estos 40 anys però sens dubte, l'esperit amb el que va nàixer, el projecte de ser una escola pública de qualitat, continua totalment viu i fan d'este centre una escola dinàmica, oberta, integradora i... malgrat els quaranta anys, ben jove!.

Podeu trobar ací les imatges:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/14509/219/festa-40-aniversari-ausias-march

Galeries relacionades
Vídeos relacionats