DSC_0324
En marxa les obres del nou magatzem municipal
El nou edifici se situa al polígon industrial Taronja
Ja estan en marxa les obres de construcció del nou magatzem municipal al carrer Taronja (al polígon industrial del mateix nom). Este nou edifici de Serveis de l’Ajuntament ha de servir com a magatzem de materials, arxiu municipal i dependències de diferents serveis com ara jardineria, obres, manteniment...
El nou edifici té una superfície útil superior als 1.000 metres quadrats i se situa en part de l’espai que actualment ocupa un aparcament de camions amb poca ocupació.
Tancament de l’actual magatzem al carrer ample
Amb la construcció d’este nou i modern edifici l’actual magatzem i arxiu del carrer Colón, que havia quedat menut per a les necessitats de l’actual treball municipal i estava molt lluny de poder atendre les necessitats dels diferents serveis,  es tanca i l’activitat que en ell es desenvolupava es trasllada al Polígon Industrial Taronja.
També arxiu municipal
Este nou edifici, a més, complirà les funcions d’arxiu municipal amb un modern mòdul perfectament adequat per a complir amb la funció de la conservació de la documentació municipal corresponent.
DSC_0321
DSC_0324
DSC_0326
Galeries relacionades
Vídeos relacionats