DSC_0848
27 de d’octubre de 2016
Reconeixement del Centre de Majors a la seua sòcia de més edat
Maria Vilanova, de 93 anys, va rebre l'homenatge
Ahir dimecres, el Centre Municipal de Persones de Majors, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Picanya va organitzar el seu tradicional homenatge al soci o sòcia de major edat.
Enguany, l'homenatjada fou Maria Vilanova, una dona de 93 anys, sòcia de l'associació de majors des de 1989. Tere, filla de Maria, fou l'encarregada de glossar la figura d'esta dona lluitadora i exemplar que sempre va afrontar la vida amb optimisme i energia i convençuda de la necessitat de que les seues filles i fills accediren al màxim nivell educatiu possible. Josep Almenar, Alcalde de Picanya també va parlar sobre la vida de Maria Vilanova, tant en la seua condició d'Alcalde com la mén entranyable de gendre.

Música i ball
Les actuacions de la Rondalla de Paiporta, el grup Balla Picanya format per les persones majors dels grups de gimnàstica del Centre Municipal de Majors i l'actuació de la cantant de copla Maria José Navarro, van completar una vesprada de diversió compartida que ens parlen d'unes persones majors ben actives i decidides a continuar cantant, ballant i, per damunt de tot, vivint.

Podeu trobar totes les imatges d'este acte al següent enllaç:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges



DSC_0800
DSC_0816
DSC_0848
DSC_0865
DSC_0884
Galeries relacionades
Homenatge al soci de major edat
11 de de gener de 2023

Homenatge al soci de major edat

Teatre de Persones Majors.
03 de de juliol de 2018

Teatre de Persones Majors.