Foto de tots els premiats i premiades
08 de de juliol de 2016
Reconeixement per als esportistes i clubs destacats de la temporada
Fins a onze guardons es van lliurar ahir per part de l'Ajuntament
Com cada any, al final de temporada des de l’Ajuntament de Picanya s'ha volgut fer un reconeixement públic d’aquells clubs i esportistes del nostre poble que han aconseguit l’èxit en les seues competicions.
Tot i que des de l’Ajuntament s'ha volgut deixar ben clar que com a institució dóna la mateixa importància tant a aquells esportistes que han aconseguit bons resultats, com als molts esportistes del nostre poble que no acaben la temporada alçant un trofeu, però que les medalles, trofeus, títols... sempre són motiu d'orgull i, sobretot, una motivació per a altres esportistes que ara comencen i en eixe sentit s'ofereixen estos guardons.
El llistat de reconeixemens lliurats ahir fou el següent:

Karate
Reconeixement per al club Karate Picanya per la seua brillant actuació al 33 campionat nacional FEUAM on cal destacar especialment l’actuació de Cristina Ortiz campiona absoluta en kata i kumite sènior femení i medalla de bronze al campionat autonòmic.

Bàsquet
Un primer reconeixement per a dues joves picanyeres, Lucía Rodríguez i Alejandra Civera, que han format part de la selecció autonòmica aleví de la Comunitat Valenciana que va disputar el Campionat d’Espanya de minibàsquet a la ciutat andalussa de San Fernando. Un autèntic orgull per al nostre poble pensar que Picanya és el poble que més jugadores aporta a la selecció aleví de la Comunitat Valenciana. 
La segona distinció per al bàsquet fou per al nostre club local: el club Picanya Bàsquet, en concret per al seu equip sènior sub-25 que esta temporada, després d’una segona volta de lliga regular on van guanyar tots els partits, ha quedat subcampió de lliga en categoria primera zonal i amb esta posició ha aconseguit un molt valuós ascens a categoria preferent.

Pilota valenciana
Enguany en estos premis per a l'esport picanyer s'ha pogut celebrar no sols tants èxits esportius sinó per poder a més, celebrar la gran varietat esportiva del nostre poble. Esta temporada a més, el nostre poble ha recuperat la pràctica de la pilota valenciana als nostres carrers. Després d’anys i anys en la que sols l’Ajuntament per mitjà de les seues escoles esportives i diferents partides d’exhibició va mantindre viu este esport al nostre poble, enguany per fi celebrem el naixement del club Picanya de Pilota Valenciana i a més, l’èxit d’un dels seus jugadors més joves: Joel Company que en esta primera temporada ha aconseguit ser subcampió provincial de raspall i tercer a la final autonòmica.

Judo
En primer lloc cal destacar la magnífica temporada dels judokes del club Bushido Picanya. Cal ’assenyalar les actuacions de Pablo Carrión, Elena Martínez, Alejandra Herreros, Estefanía Herreros, Sergio Lucas y Andrea Xim, amb una temporada plena de medalles. Cal de fer un especial esment de la medalla de bronze als campionats provincials i autonòmics i les 7 medalles d’or de la judoka Aitana Perigüell en categoria aleví. 
Sense abandonar el món del judo també es va reconèixer la magnífica temporada de dos esportistes habituals d'estos premis i que, enguany, afrotaven un repte especialment difícil perquè canviaven de categoria i havien de lluitar contra judokes de més edat però els germans Senent no han fallat i han tornat a assolir uns magnífics resultats. Per una banda Adrián Senent, subcampió autonòmic i d’altra Luis Senent, campió provincial, campió autonòmic i 7é al campionat d’Espanya totsdos en categoria cadet.

Gimàstica rítmica
El club de gimnàstica rítmica és un altre dels convidats habituals a este acte de reconeixement. En els darrers anys les actuacions de les seues xiquetes així ho han merescut. Enguany no ha estat una excepció. En esta temporada a més, ha estat representat per dues gimnastes molt joves que ens parlen del bon futur de la rítmica picanyera. Elles han sigut Valeria Ródenas, segona classificada en la fase provincial del Trofeu Federació, i tercera classificada en la fase Autonómica i Valeria Sospedra, sisena classificada en la fase provincial del trofeu Federació i primera classificada en la Fase Autonòmica.

Natació
En esta temporada hem pogut celebrar els èxits de la jove nadadora picanyera Maria Agustí de Val reconeguda com a esportista d’èlit per part de la Generalitat Valenciana. Esta temporada Maria ha estat campiona autonòmica de relleus en 4x100 estils i ha aconseguit la medalla com  a subcampiona autonòmica en 200 metres. Uns resultats que l’han permés classificar-se per a disputar, d’ací molt poc, el Campionat d’Espanya a Madrid en quatre proves que són 200 i 100 metres esquena, i les dues curses de relleus.

Ciclisme
El ciclisme és, provablement, l’esport amb més tradició al nostre poble. Quasi 60 anys del Gran Premi de la Sang així ho demostren. Malauradament feia temps que no podíem celebrar l’èxit d’un ciclista picanyer. Enguany sí, perquè si participes en una cursa de més de nou mil participants i arribes en 12a posició, això és un èxit més que notable. Així ho va fer Antonio Ramírez en la passada edició de la Marxa Quebrantahuesos. Antonio, a més, esta temporada ha sumat al seu palmarès el títol de campió en categoria Master 40 en el  “Torneo Interclubs Vinalopó”, i ha arribat ha estar entre els millors de la Volta a la Marina. 

Futbol
Reconeixement per al futbolista Rubén Iranzo, al que vam poder veure pel canal de televisió Teledeporte, disputant la “liga promeses” a la ciutat nordamericana de Miami. Allí fou subcampió com a capità del primer equip del València Club de futbol. Les obligacions esportives de Rubén no el van permetre estar ahir a este acte de reconeixement pel que el seu premi li serà lliurat més endavant. 

La tradicional "foto de familia" a la porta de l'Ajuntament va tancar este acte de celebració dels èxits de l'esport picanyer.







Acte de lliurament de premis als esportistes i clubs destacats
Club de Karate
Lucía Rodríguez i Alejandra Civera, bàsquet
Club Picanya Bàsquet
Joel Company, pilota valenciana
Club Bushido de Judo
Adrián Senent i Luis Senent, judo.
Valeria Ródenas i Valeria Sospedra, Gimnàstica Rítmica
Maria Agustí, natació
Antonio Ramírez, ciclisme
Acte de lliurament de premis als esportistes i clubs destacats
Foto de tots els premiats i premiades
Galeries relacionades
Encontres esportius comarcals
26 de de novembre de 2018

Encontres esportius comarcals

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Vídeos relacionats
Volta Espanya a Picanya
01 de de setembre de 2023

Volta Espanya a Picanya

10a San Silvestre Picanyera
29 de de desembre de 2022

10a San Silvestre Picanyera