unio_coral_003
06 de de juny de 2016
La Unió Coral de Picanya celebrà el seu 10é aniversari
Ahir diumenge el Centre Cultural acollí el concert
Ahir diumenge 5 de juny el Centre Cultural va acollir l'acte de celebració dels 10 anys de la Unió Coral de Picanya. En esta celebració van actuar les agrupacions corals de Tele-Cor GMT València, la Polifònica de Rocafort i, per suposat, la Unió Coral de Picanya.
Davant un Centre Cultural ple, les tres corals van oferir un exquisit repertori on van barrejar peces populars, cançons ben conegudes i obres clàssiques.
L'actuació final estigué a càrrec de la Unió Musical de Picanya que fou dirigida per les tres persones que han estat al seu capdavant en estos 10 anys, Javier Ricart, Santiago Santana i Amelia Hueso. Els dos directors i la directora van rebre les corresponents distincions per part de la Unió Musical de Picanya com a reconeixement al magnífic treball realitzat.
Una actuació conjunta de les veus de les tres corals posà el punt i final a esta vesprada de celebració on, a més amb la música, també es va poder disfrutar amb diferents vídeos i testimonis que ens van parlar d'una Unió Coral de Picanya ben consolidada i que mira al futur amb optimisme i ganes de continuar amb este projecte conjunt de cultura i estima per la música.
Tele-Cor GMT València
Polifònica de Rocafort
Unió Coral de Picanya
Unió Coral de Picanya
Unió Coral de Picanya
Directors i directora
Lliurament de reconeixements
Actuació conjunta
Públic
Galeries relacionades
Actuació de la Unió Musical de Picanya
04 de d’octubre de 2020

Actuació de la Unió Musical de Picanya

Trobada de Cors
01 de de juny de 2019

Trobada de Cors

Festival Solidari de Caritas 2015
22 de de desembre de 2015

Festival Solidari de Caritas 2015