alevines_basquet
06 de d’abril de 2016
Dues picanyeres a la selecció aleví de bàsquet de la Comunitat Valenciana
Han disputat el Campionat d'Espanya de selecciona autonòmiques
Entre el 19 i el 23 de març la ciutat andalussa de San Fernando (Càdis) va acollir el Campionat d'Espanya de seleccions de minibasket organitzat per la Federació Espanyola de Bàsquet. La més important cita anual del bàsquet en cistella baixa del nostre país. Fins allà van viatjar dues xiquetes del nostre poble, Lucía Rodríguez Paredes i Alejandra Civera Mayorga, com a part de la selecció valenciana femenina.

Fent història de l'esport picanyer
Una fita històrica per a l'esport de la cistella al nostre poble donat que és la primera vegada que això passa i que són ben poquetes, poquíssimes, les poblacions que poden pressumir d'aportar no una, sinò dues jugadores a la selecció, allà on sols estan les 12 millors de tota la Comunitat.

Bona actuació de les picanyeres
Lucía Rodríguez és actualment jugadora del València Basket després d'iniciar la seua trajectòria al Picanya Bàsquet on va competir la temporada passada. Alejandra Civera juga al CB Picken-Claret on va arribar des de l'equip de la suea escola (CD Calasanz). Totesdues van tindre un paper ben destacat en la bona actuació de la selecció valenciana que, per ben poc va quedar fora de les semifinals. Una selecció què va anar de menys a més durant el campionat. El seu fluix inici davant Illes Balears li ha acabat passant factura en l'objectiu d'arribar a semifinals, i això malgrat la gran actuació realitzada en el partit decisiu davant Catalunya, una de les grans favorites al títol. Al final, la victòria davant Canàries atorgà el 5é lloc a la selecció valenciana més picanyera de la història, la d'Alejandra i Lucia.

Resultats Fase de Grups i encreuaments:

Comunitat Valenciana 53 - Illes Balears 56

Aragó 52 - Comunitat Valenciana 63

Comunitat Valenciana 83 - Castella Lleó 51

Catalunya 78 - Comunitat Valenciana 69

5é i 6é lloc: Comunitat Valenciana 62 – Canàries 61
 



Alejandra i Lucía
alejandra_civera
lucia_rodriguez
seleccio_valenciana_2
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet