luchafest_dia19
19 de d’abril de 2024
Luchafest
Festival solidari per a recaptar fons per a la lluita contra l'osteosarcoma

Belén Gimeno fou diagnosticada d'osteosarcoma al 2020 i des d'aleshores, esta jove picanyera, encetà en xarxes socials, una campanya de visibilització d'esta malaltia poc coneguda amb la intenció d'aconseguir més recursos per a la investigació donat que, esta malaltia, considerada "extranya" no rep el finançament necessari per a la seua investigació el desenvolupament de tractaments que milloren les opcions de les persones malaltes.
Belén va faltar fa no molt, als 30 anys d'edat, però la seua lluita i el seu exemple continuen vius i per això un grup d'amigues i amics i la seua família han decidit continuar amb la seua tasca i impulsar la recaptació de fons i recursos amb els que donar suport a la investigació del sarcoma. 

Naix el LuchaFest
Així, amb la intenció de reprendre la lluita que Belén va començar fa uns anys la família i amistats de Belén han decidit organitzar  el «Luchafest», un festival que el 20 d'abril se celebrarà al nostre poble per a recaptar fons que permeten impulsar la investigació d'este tipus de càncer.
Tot l'import recaptat anirà destinat als projectes d'investigació impulsats pel Comité multidisciplinari de Sarcomes i Tumors Musculoesqueléticos de l'Hospital La Fe de València i per l'Institut d'Investigació Sanitària d'este mateix hospital.
La Plaça del País Valencià serà el punt de celebració d'este esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 20 d'abril, i on hi haurà activitats dirigides a tota mena de públics. Així, el Luchafest comptarà amb masterclass de CrossFit, ioga, meditació o dansa del ventre, així com activitats infantils, tallers solidaris, mercat o activitats musicals. 
També hi haurà temps per a la gastronomia ja que durant la jornada s'oferiran degustacions vàries, a més d'una paella solidària. Monòlegs, xous d'improvisació i actuacions de DJs animaran el tancament d'aquesta jornada en la qual haurà instal·lat, també, un punt per a donar sang.

 

Més informació:

https://www.instagram.com/luchafestvalencia/

https://colabora.iislafe.es/organizaciones/luchafest

 

luchafest_dia-20_mati 

luchafest_dia-20_tarde 

luchafest_dia-20_mercadilloi 

luchafest_dia19  

 

belen_gimeno
Belén Gimeno