anunci_temp_folklore
08 de de gener de 2022
Temporada de Folklore
AC La Vihuela i Grup de Danses Portixol

9a Temporada de Folklore valencià a Picanya


Ja tenim ací la 9a Temporada de folklore valencià de Picanya. Després de l’èxit de programació i assistència de públic en les temporades anteriors, el Grup de danses Realenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picanya posa en marxa esta novena edició amb la intenció de continuar portant al nostre poble, grups de danses del millor nivell per que ens mostren la riquesa del folklore valencià. Per a esta ocasió comptarem tambè amb 4 vetlades folklòriques entre octubre i febrer en les que gaudirem de les actuacions de diversos grups.


L’accés als espectacles és lliure fins completar l’aforament de la sala.

Esta temporada, els espectacles, es repartiran entre el pati del CEIP Ausiàs March i el Centre Cultural de Picanya, als dies i horaris especificats a la programació. L’accés és gratuït. L’aforament limitat. És obligatori portar mascareta per a accedir al recinte. L’organització es reserva el dret a cancel·lar els espectacles i es compromet a publicar, amb antel·lació, a les seues xarxes socials, qualsevol canvi a la programació.
 

 

08/01/22 – 20:00h
Centre Cultural

A.C. LA VIHUELA
VALÈNCIA

L’Associació La Vihuela, amb seu al barri del Carme de València, és una agrupació que té com a objectiu promoure i estudiar la cultura i l’etnografia valenciana. D’aquesta manera un dels fins principals de l’associació és l’estudi del folklore. Juntament amb la fi investigadora de l’associació, destaca d’altra banda la divulgativa a través de mostres de balls, exposicions, conferències etc.

GRUP GRUP ALGADINS
ALGEMESÍ

El dia 9 d'octubre de 2014 una colla d'amics balladors d'Algemesí decideixen juntar-se i formar Algadins, un grup jove però bastit amb veterans d'altres associacions culturals valencianes. La seua tasca inclou la recuperació i difusió de les nostres tradicions, especialment músiques i balls, però volen fer-les arribar a un públic actual mitjançant l'ús de les noves tecnologies i les xarxes socials. També als seus espectacles tracten d'incorporar elements novedosos i amb una visió moderna i personal.
El grup comença a créixer ràpidament amb la incorporació d'altres persones ja balladores i també d'altres que s'integren a l'Escola d'Aprenents, on es comença des de zero. L’any 2016 es formà l'Escoleta Infantil i Juvenil d'Algadins, amb dues seccions de xiquetes i xiquets d'entre 4 i 16 anys.