Anualment l'Ajuntament de Picanya, amb la col·laboració de diferents entitats del nostre poble, organitza la Festa Estellés.


En commemoració́ del natalici del gran poeta Vicent Andrés Estellés, al mes de setembre a Picanya celebrem la Festa Estellés, un acte obert a la participació́ de qualsevol persona interessada que vol posar en relleu la paraula poètica en la nostra llengua. 

La nit començarà amb un sopar d’enfaixat al pati de l’Alqueria de Moret compartit amb amigues i amics, i continuarà amb lectures poètiques, principalment de versos de Vicent Andrés Estellés i també́ d’altres poetes en la nostra llengua. Enguany, la poeta convidada serà ISABEL ROBLES. 

A esta festa també es vol fer ressò̀ de l'ANY JOAN BROSSA, en el centenari del seu naixement. L'organització vol animar a les persones participants, per tant, a escollir poemes seus per a la lectura de la nit. 
Esta nit també vol sumar-se a la celebració d'Escriptor de l'Any de l'AVL, amb motiu del 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer.

Cal que feu la vostra inscripció́ abans del dimecres 25 de setembre – 14.00 h al correu biblioteca@picanya.org tot i indicant les dades següents: 

-Nom i cognom de les persones que llegiran.

-Nom del poema que llegirà̀ cada persona i de l’autor o autora.

-També́ cal indicar quantes persones assistiran al sopar. 


FESTA_ESTELLES_2019

X FESTA ESTELLÉS
27/09/19 – 21.00 h Alqueria de Moret
Sopar d’enfaixat i lectura de poemes
Organitzen: LLUÍS RODA I AJUNTAMENT DE PICANYA
Col·laboren: CEIP AUSIÀS MARCH, CEIP BALADRE, ESCOLA GAVINA, IES ENRIC VALOR, CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES 


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

plastico_no

IMPORTANT: Per tal de reduïr el consum de plàstic d'un sol ús, i fer d'esta Festa Estellés un exemple de sostenibilitat, l'organització no ficarà vaixella de plàstic d'un sol ús. Per esta raó les persones participants hauran de dur els seus propis atiflles (plat, got, forqueta, cullera...) que preguem no siguen de plàstic d'un sol ús. 


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Notícies relacionades
Nova edició de la Festa Estellés
27 de de setembre de 2019

Nova edició de la Festa Estellés

Torna la Festa Estellés
14 de de setembre de 2018

Torna la Festa Estellés

Convocada la 8a Festa Estelles
20 de de setembre de 2017

Convocada la 8a Festa Estelles