Banner Portada
18 de de novembre de 2020
"És amor si..." campanya per a desmuntar els mites de l'amor romàntic
Activitats al voltant del 25N dia per l'erradicació de la violència de gènere

Al voltant del Dia Internacional d’Erradicació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre, l'Ajuntament de Picanya amb el suport de la Diputació de València ha posat en marxa una campanya de conscienciació, adreçada a la ciutadania en general i al públic jove en particular,  que te com a objectiu el de conscienciar a la ciutadania sobre les conseqüències negatives que pot portar el model d’amor romàntic, el qual propicia o reforça relacions de maltractament; i així com mostrar noves referències, altres maneres de relacionar-se de forma igualitària, segura i saludable. 

En aquesta línia, la campanya té dos vessants. D’una banda, set banners que visibilitzen alguns dels mites existents al voltant de l’amor, així com altres maneres de relacionar-se. I, d’altra banda, un vídeo d’impacte, protagonitzat per alumnes de l’IES Enric Valor del municipi, a través del qual posen de manifest situacions quotidianes en les relacions de parella que encobreixen relacions tòxiques o malsanes, i de quina forma enfronten, de manera igualitària i saludable, eixes situacions. 

Ambdós projectes busquen la sensibilització de la ciutadania en la prevenció de tot tipus de violències, i seran difosos a través de les xarxes socials municipals i de l’institut entre el 18 i el 26 de novembre de 2020.

 

 

Banner Portada

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6